Geen categorie, Girls, Uiterlijke verzorging
Geen reacties

Zo haal je het beste uit een traangootfiller behandeling 

Ben jij op zoek naar een kliniek die een traangootfiller behandeling kan uitvoeren? Doe dat dan niet zomaar ergens! Een foutieve behandeling met verkeerde producten kan namelijk verkeerd uitpakken. En dan zit jij met de gevolgen daarvan in. Denk maar eens aan een verbaasde gezichtsuitdrukking. Dat wil natuurlijk niemand. Het is dus cruciaal om een goede kliniek te zoeken. Maar hoe weet je of een kliniek gekwalificeerd is? En waar let je nog meer op?

Gekwalificeerde kliniek

Bij de zoektocht naar een goede arts of een kliniek die een traangootfiller behandeling kan uitvoeren kijk je natuurlijk naar verschillende aspecten. Een van de eerste dingen die belangrijk zijn om naar te kijken is het feit of een kliniek is aangesloten bij de NVCG, dat staat voor Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. De vereniging stelt kwaliteitsnormen op en toetst of klinieken zich daaraan houden. Ook zorgen ze voor het bijscholen van de leden. Wat natuurlijk een belangrijke factor is om de nieuwe kennis direct te implementeren. Ook is het van belang om te kijken of de arts in kwestie BIG geregistreerd is. 

De filler zelf

Voordat je een behandeling ondergaat wil je natuurlijk weten welke filler er tijdens een traangootfiller behandeling wordt gebruikt. Permanente fillers zijn uit den boze. Deze werden vroeger gebruikt maar zijn nu in Nederland verboden verklaard. Kies dus altijd voor tijdelijke fillers. Deze zijn grondig getest en kunnen veilig worden gebruikt.

Ervaringen

Heb je een kliniek op het oog? Kijk dan ook naar de online ervaringen die vorige cliënten hebben met een traangootfiller behandeling. Dit kan bijvoorbeeld op onafhankelijke platformen of op de website zelf. Zo kan je per behandeling kijken of de resultaten jouw aanspreken. Tegenwoordig zijn ook veel cosmetische artsen online op social media te vinden. Instagram is een perfect platform om voor en na foto’s te delen. Ook hieruit kan je opmaken of de ene arts en cosmetische kliniek geschikt voor jou is of niet.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu