Wonen
Geen reacties

Zo kan je een tuinposter gebruiken

Tuinposter

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen bij iemand in de tuin, een tuinposter. Zo tuinposter dient niet alleen voor de decoratie van de tuin maar heeft ook nog andere doeleinden. Zo kan het helpen op ervoor te zorgen dat je tuin dieper en groter oogt. Handig als je een tuin hebt die wat kleiner is of als je bijvoorbeeld een balkon hebt. Afhankelijk van het doel van de tuinposter kan je bepalen naar wat voor poster je opzoek bent en of je deze op maat wilt laten maken of kant en klaar koopt.

Weg met die schuur

Veel van ons hebben ze in de tuin staan, een schuur die al weer een tijd meegaat en daardoor niet meer moeders mooiste is. Deze kan je natuurlijk opknappen door een laag verf, maar je kan er ook voor kiezen om een tuinposter op maat te laten die heel de schuur bedekt. Zo ben je van je grauwe schuur af en heb je tegelijkertijd een eyecatcher in de tuin. Twee vliegen in een klap.

De optische illusie

Zoals eerder benoemd kan een tuinposter ook dienen als optische illusie waarbij het lijkt alsof er meer ruimte in de tuin wordt gecreëerd. Door een tuinposter op te hangen waar diepte in zit, denk hierbij bijvoorbeeld aan een afbeelding waar lucht wordt weergeven zoals een strand die uitkijkt op zee, lijkt het net of de tuin verder doorloopt. Het effect is een beetje vergelijkbaar met spiegels, die laten een ruimte ook groter ogen dan dat hij is.

Gelegenheden

Een tuinposter kan ook gebruikt worden voor voor gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende foto’s van een echtpaar op een bruiloft als decoratie, een foto van de jarige jop tijdens een verjaardag of een poster waarop de naam van een nieuw geboren baby wordt weergeven die voor de deur kan worden gehangen.

Decoratie

Buiten het feit om dat een tuinposter met praktische doeleinden kan worden gebruikt is een tuinposter vooral gewoon erg leuk als decoratie. Denk aan een tuinposter van je favoriete tropische vakantiebestemming of van prachtige kleurige bloemen. Zo tuinposter fleurt je tuin gegarandeerd op.

 

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu