Wonen
Geen reacties

De ultieme tips voor ideeën in de slaap en woonkamer

Ideeën slaap en woonkamer

In deze blog geven wij jou de ultieme tips voor ideeën in de woonkamer en voor de perfecte slaapkamer.

Om de woonkamer compleet af te maken zijn er leuke woonaccessoires nodig. Dit zal voor meer rust en uitstraling in het huis zorgen. De accessoires die de inrichting een boost geven zijn:

Leuke kamerplanten

Een grote kamerplant zal zorgen voor een grote aanvulling in de inrichting. Naast dat planten zeer decoratief zijn hebben ze ook een functioneel belang. Het zorgt namelijk voor een verbeterde lucht kwaliteit en zorgen voor de luchtvochtigheid in je huis.

Mooie kaarsen en kandelaars

Dit zijn vooral de accessoires die voor meer sfeer zorgen in het wonen. Het zorgt voor een warm gevoel vooral tijdens de winter dagen. Een van de must haves tijdens de gezellige winter dagen.

Mooie foto’s/schilderijen

Met prachtige foto’s verwerkt in mooie lijsten of speciale schilderijen maak je je interieur pas echt eigen. Laat de fotolijsten of schilderijen matchen met het interieur, zodat het niet met elkaar zal vloeken.

Mooie vazen

Een vaas is voor ieder huis een zekere aanwinst. Het is vooral een multifunctionele accessoire dat in elk interieur past. Het maakt niet uit of de vaas nou in de woonkamer of keuken staat, het geeft elke ruimte een ware boost.

De perfecte slaapkamer

De slaapkamer, de plek waar het allemaal gebeurd. Onze tip is maak jouw eigen slaapkamer de ultieme comfortzone om in te zijn. Een zalig bed met veel kussens, zachte poefs, houten bankjes en een stijlvol kledingrek zullen hier zeker voor zorgen. Een mooie grote tv waar je vanuit bed naar kan kijken zal de ontspanning in de slaapkamer zeker afmaken.

Maar in de perfecte slaapkamer staat het ultieme bed toch wel echt centraal. Kies lekker voor een dubbel bed of een maatje groter, zoals ze noemen het kingsize bed. Zorg ook voor een goed passend beddengoed, want dit is ook zeer belangrijk.

Wij hopen je voldoende wooninspiratie te hebben mee gegeven! Op Pinterest kan je alles over woon ideeën vinden.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu