Gadgets
Geen reacties

Vrouwen gadgets voor in huis

Ipad telefoon en lippenstift

Trillende gezichtsreiniger

Dit is een handige gadget voor vrouwen, je kunt met het apparaatje namelijk je gezicht reinigen. Je kunt dit natuurlijk ook doen met je handen en water maar de trillende gezichtsreiniger haalt vuil weg wat je normaal niet zou bereiken. Dit is vooral een handige gadget voor vrouwen omdat vrouwen vaak make-up dragen, met dit apparaat haal je de make-up veel effectiever weg.

Gezichtsstomer

Vrouwen houden er meestal van om schoonheidsbehandelingen te ondergaan, maar dat kan vaak prijzig zijn. Met de gezichtsstomer kun je ontspannen en thuis je gezicht stomen zonder naar een schoonheidssalon te moeten gaan. De gezichtsstomer is dus ook een prima gadget voor in huis. De gezichtsstomer zorgt ervoor dat je poriën opengaan en dat je gezicht extra gereinigd wordt.

Spinnenvanger

Een perfecte gadget voor in huis is de spinnenvanger, dit is een stok met haren aan de onderkant. Met deze gadget kun je gemakkelijk en diervriendelijk spinnen oppakken en verwijderen uit je huis. Je hoeft dus niet langer moeilijk te doen met glazen en doeken.

Cornflakes dispenser

Dit is een leuk gadget in huis voor de mensen die van orde houden, vooral in de keuken kan het soms een bende worden. Het is een super handige gadget omdat je alleen het kraantje hoeft open te draaien en de cornflakes komt eruit.

Luxe badrekje

Na een lange dag werken of na het sporten is het heerlijk om een lekker warm bad te nemen. Met dit luxe badrekje kun je zonder zorgen genieten van een wijntje of een boekje in bad. Door de handige houder blijft je wijntje en boekje staan.

Schoonmaak sloffen

Dit is een handige gadget voor in huis om mee schoon te maken, aan de onderkant van de sloffen zitten slierten die ook aan een dweil zitten. Met deze sloffen kan je gemakkelijk zonder te bukken de vloer schoonmaken, dat scheelt moeite en rugklachten!

UBS-oplader

Een UBS-oplader is de perfecte gadget voor in de auto, dit is echt iets wat je nodig hebt. Als je deze gadget hebt kun je altijd onderweg je telefoon opladen, 2 tegelijk zelfs. Dankzij deze gadget voor in de auto heb je nooit last van een lege telefoon.

Dropstop

De dropstop is ook een erg handige gadget voor in de auto. Deze gadget zet je tussen je stoelen, zodat er niks tussen kan vallen. Het kan namelijk erg frustrerend zijn als je telefoon tussen de stoelen valt, en je er helemaal tussen moet gaan om hem weer terug te krijgen.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu