Sport, Sportvoeding
Geen reacties

Fit worden en fit blijven doe je zo!

Fitte vrouw aan het planken

Wil jij wat fitter worden en meer gaan sporten? Wellicht doe je het niet alleen zodat je lichaam er gezonder uitziet, maar ook om wat meer energie te krijgen. De ene vindt het leuk om te sporten, terwijl de ander liever iets anders doet. Toch is er voor vrijwel iedereen een sport te vinden die hij of zij leuk vindt. Benieuwd wat de populairste sporten zijn? Voetbal (hoe kan het ook anders), tennis en sportvissen zijn de populairste sporten in Nederland. Uiteraard wordt ook de sportschool veel bezocht om te fitnessen.

Sportoefeningen thuis

Mocht je het vervelend vinden om naar de sportschool te gaan, dan kun je natuurlijk ook de volgende sportoefeningen thuis doen:
– Trainen van je buikspieren met behulp van sit-ups of beenlifts.
– Train je billen en benen met het doen van squats.
– Ga planken. Zorg ervoor dat je lichaam recht is en leun op ellebogen en voeten. Enorm goed voor je buikspieren!
– Ook leuk om thuis met gewichten oefeningen te doen of ga touwspringen.
Om je oefeningen zo optimaal mogelijk uit te voeren, is de juiste sportkleding belangrijk. Op zoek naar sportkleding mannen of sportkleding vrouwen? Voor sportkleding mannen en sportkleding vrouwen kun je eens een kijkje nemen bij Perrysport of Zalando.

Gezonde sportmaaltijden

Gezonde sportmaaltijden die vies en saai zijn? Dat hoeft niet. Maak goedgevulde wraps met onder andere kip en veel groente, maak pannenkoeken van havermout of ga voor een heerlijke salade met bijvoorbeeld tomaatjes, spinazie en verse vis. Je kunt de vis ook in de oven bereiden met daarnaast wat lekkere groenten. Een sportmaaltijd kan echt heerlijk zijn!

Sportieve vakanties

Wist je dat er ook sportieve vakanties zijn? Deze vakanties hebben de mooiste bestemmingen, waaronder Kroatië en Noorwegen en tijdens de vakantie kun je sportief bezig zijn. Ga bijvoorbeeld raften of een rots beklimmen. Met een sportief en avonturistisch sportprogramma kun je gegarandeerd je energie kwijt. Ideaal wanneer je al snel verveeld raakt op het strand.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu